långpromenad

Idag var hela familjen på promenad med min vän L och hennes fina familj. Promenaden blev lite för lång i barnens tycke men med lite mineralvatten, bananer och bullar gick det bra ändå.
Flickorna plockade stenar och det fick mig att minnas hur jag gjorde det samma som liten tjej. (Tack för att du lät mig minnas det söta Re. :) Sedan flyttade både Re. och C och även L på en massa sniglar som låg på vägen. Det var så roligt att se.  En snigel hamnade på "rygg" och då vände L på den för att hon blev bekymrad över att snigeln kanske inte skulle kunna vända sig tillbaka igen. Så omtänksamt :)
....och så hittade vi världens största maskros som finns att skåda på www.lussekatterna.blogg.se/ (en av mina favoritbloggar)
Hemma igen var vi på gott humör. Det var en trevlig dag. Man blir på så gott humör när man träffar människor man tycker om och får röra på sig.
Nu är jag sådär trött som man bara kan vara efter en lång promenad.

Har ätit en MASSA ostskivor idag som jag värmt i micron. Dom blir jättegoda när man låter dom bubbla i micron. Dom blir så krispiga!!!!! Har nog blivit lite  beroende av dom, kanske inte så bra egentligen... men men... :) Ska nog göra två till innan jag går och lägger mig.. haha :)

På söndag kanske jag ska ha date med mamma i stan. Helt ensam, bara jag och mamma. Inte maken, inte barnen. Första gången jag är ute utan barnen och maken. Vi kanske ska till stockholm och gå till museet på kungliga slottet. Har aldrig varit där. En gammal vän som jobbar där sa att han kunde fixa biljetter åt oss. Så snällt. Fast det lutar åt att ett av barnen följer med ändå. Undrar vem det blir Michael och vattkopporna eller Anastasia?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0