23e mars

Ungarna är på dagis, köket är rent, vardagsrummet är rent. Resten av rummen är mindre bombnedslag, men vad gör det? Nu ska jag vila!
Ligger nedbäddad i sängen med "breakfast in bed" ;) Satte en deg igår som blev större än jag trodde att den skulle bli efter jäsningen. Så jag bakade bröd till sent på kvällen. Det blev två fina limpor och två plåtar med brytbröd. Jätteskönt och betryggande att ha så mycket bröd. Förhoppningsvis slipper vi köpa på någon vecka eller två.
Så nu njuter jag av mackor med messmör och mackor med ost och te. Jag som sällan dricker te.
Limporna
brytbrödet, brutet :P
I vår lokala Ica butik så fick jag syn på några kakor jag brukade äta som liten på besök i kroatien. Små honungskakor doppade i choklad. SÅ GOTT!!! Så dom var jag tvungen att köpa hem.
honungshjärtan
Så en sån liten sötnos ska jag nu äta upp som efterätt.
Anastasia och Michael har gått hela vägen till dagis hela veckan nu. Vagnen har inte behövts. Det har kännts bra, inte lika stressigt och dom verkar båda på bättre humör av promenaden.
Våren är här! Vårtecken som jag sett:
- Gubbar på cyckel
- Förvirrade brudar med dålig klädstil som går i kortkorta kjolar och ingen jacka.
- Snödroppar
- Ankor eller gäss som flyger mot mälaren.
- Videung
- Ungarnas kläder som torkar i torkskåpet på dagis
Min man har börjat fågelskåda igen och när han kom hem igår så hade han det mest underliga motivet på två av sina fotografier. Två fjärilar!! Ett påfågelsöga och en kolfjäril. De flyger tydligen runt i vår lokala skog. Det tycker Jag var ett underligt vårtecken. Dom brukar väl inte vara såhär tidiga?? Eller det kanske dom brukar?
I förrgår var jag på ultraljud och allt såg normalt ut. Bebisen är precis på medelkurvan så hon är inte större än genomsnitt. Något jag var lite orolig för eftersom alla tycker min mage är så massiv. Men hon ligger i säte fortfarande.
Sen åkte jag vidare till min syster och fick äntligen se hennes lägenhet och hennes tjocka katt. Hon hade det jättefint och mysigt och det luktade gott. Hon och mamma lagade mat medan jag la mig i hennes mjuka säng och vilade min feta röv. O, så mysigt det var och maten blev så otroligt god. När vi ätit klart la sig både mamma och syrran i sängen bredvid mig och vi hade tjejsnack. Det var så mysigt. Men det började mörkna rätt fort och mamma skulle jobba dagen efter och vi hade en lång resa hem så vi låg inte där särskilt länge. Hade varit trevligt om vi hade kunnat sova över. När jag kom hem hade ungarna somnat tidigare än vanligt.
Nu är min frukost slut och honungshjärtat uppätet, så nu ska jag läsa lite tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0